Sivut

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Hei mitä kuuluu?!

Pikkuhiljaa hyvä tulee, nykykuntoa

7 vk crosfittia takana ja TYKKÄÄN! :) On-Rampin jälkeen jatkoin siis treenejä Keravan crossfitsalilla ja jätin salin pikkuhiljaa pois. Salikorttia en viittiny ladata enää kun ovat yhdessä aika tyyriitä. :/ Nyt kun salille ei pääsee niin johan alko taas sinne tekemään mieli. On se kumma.

Fittaamassa oon käyny n. 4 krt viikossa ja siihen päälle koiran kans lenkit. Romujen määrillä mitä treeneissä tulee liikuteltua ei todellakaan juhlita. Siellä joutuu välillä tyytymään pelkkään tankoon ja hiomaan tekniikka että jotain kehitystä saisi aikaseksi. Mut eipähän tuo haittaa, hyvin on kroppa ottanu vastaan ja kehitystäkin tullu. esim. tänään tein jo tangolla tempauksen tekniikkaa kun viimeks harjottelin pelkällä kepillä. Hahhaa. :D On se piru vaikee liike. Ainut ongelma on tällähetkellä palautuminen. Tuun niin helkutin kipeeks ja kestää monta päivää et palautuu.

Kilpirauhaselle kuuluu nykyään toisenlaista. Parisen vk sit kävin viimeks labrassa ja arvot oli ponnahtanu ääripäähän vajiksesta. Nyt on sitten liikatoimintaa ja lääkkeitä vähennetään pikkuhiljaa. Nyt saa olla tarkkana ettei vähennä liikaa ja käydä kontrollissa kk välein. Lääkäri oli huolissaan mun voinnista ettei tulis sydämelle mitään, mut hyvin pärjätään, minä että syrän. :) Mut vähän kyllä säikäytti niin korkeet arvot.

Alla tiedostojen kätköistä löytyneet kuvat. 5.9.2010.  *Huokaus, Voi kun pääsisi vielä kuntoon. 



Voikaa hyvin ja hyvää loppuvuotta! ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti