Sivut

perjantai 25. lokakuuta 2013

-5kg lihasta vai läskiä

Juhlat on juhlittu ja viikko painettu taasen töitä. Ai että oon onnellinen kun on perjantai. Onpahan ollu taasen hulina viikko, mutten ottanu yhtään asiakasta viikonlopulle niin saa ottaa ihan relax. :) Meillä oli oikein mukavat ja onnistuneet pirskeet viime vkl. Tupa oli niin täynnä ettei lisää olis kovinkaan mahtunu. Live musaa, hyvää pikkupurtavaa ja skumppaa joka ei loppunu vaikka pulloja näytti tyhjenevän tiuhaan tahtiin. :D

Juhlatunnelmissa

Sunnuntaina on vihdoin ja viimein On-Ramp. Mä täällä jo laittelen työkalenteriin ens viikon illat kiinni että varmasti pääsen treenaamaan. :D Onneks on myös tunnit aamulla ja aamupäivällä niin voi sumplia treenit tarvittaessa aamuun. Tänäänkin kävi niin että heräsin 4.30 enkä saanu enää millään unta. Mitäs sitä muutakaan ku salille jumppaamaan. Olipahan treenit tehty jo klo 8. :)

Tän kahen työn pyörittäminen on tehny sen kepposen etten ole kerenny yksinkertasesti syömään riittävästi. Kroppa alko kuihtumaam välittömästi ja 5kg on tippunu paino. Jollaintapaa tää kroppa näköjään toimii eikä aineenvaihdunta jysähdä paikoilleen. :) Pähkinöitä ja hedelmiä on laukussa mukana ja automatkalla jos ei muualla kerkee, vedän niitä naamaan ku asiakkaan luo kurvaan. Nyt kun tuon crossfitin alotan on PAKKO keretä syömään enemmän. En usko että kovin pitkään jaksaisin treenata kovaa näin vähällä energialla. Mut eipä tuo painon putoaminen haittaa ollenkaan, on ollut jopa suotavaa. Kuhan se tapahtuu järkevästi eikä syömättä olemisella. Ja lihat kun vielä säilyis olis erittäin bueno. :)


Yllä uus herkku. Omppua ja siihen dippi turkkilaisesta jugurtista ja kanelista. Ootteko muuten huomannu jo kauppaan tulleet Fastin sipsit. Öööö, sanonko äänen. On tää diettaaminen tehty sit helpoks ku voi ostaa jo prode sipsejä :D Mitähä shittiä neki sisältää. Mieluimmin dippaan jugurttiin tai kermaviiliin porkkanaa ja omppua tae jtn muuta. Sit ku syön roskaa niin syön kyllä ihan oikeeta roskaa.



1 kommentti: