Sivut

maanantai 16. syyskuuta 2013

Laiskuus väsyttää



Voihan haukotus. Mökiltä on palattu ja nytkö pitäis olla sitten levännyt ja täynnä energiaa, aika heikolta tuntuu. Laiskuus väsyttää. :D Wihtori on niin väsy että paineli suoraan omaan petiin kuorsaamaan kun päästiin kotiin. Sillä oli niin vauhdikas vkl ettei riemulla rajaa. Siinä se kolmikko sitten on. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. 


Millos ootte pitäny kevyen viikon treeneistä tai ottanu ihan totaali ketarat ojolleen tyyppisen vkl? Oon niin huono tässä. Ja kotona ei tule todellakaan onnistumaan. Hirveet omantunnon tuskat jos makaa tekemättä yhtään mitää. Kyllä se tuolla mökillä näytti kuitenki onnistuvan, en sitten edes venytelly vaikka kovasti suunnittelin. ;) En vaan käsitä miten se kevyt vk unohtuu. Haha. Pakko laittaa kalenteriin 4vk päähän kevyt vk. Se vois sisältää sitten joka päivä pitkät venyttelyt. Miten sekin on niin vaikeeta. 

 En ole sitten sen jälkeen kun toukokussa alotin taas salin pitäny minkäälaista kevyttä vk. Viime viikolla kävin vain maanantaina ja keskiviikkona salilla. Ne ei kulkenu sitten yhtään, ahdisti ja kropassa tuntu pahalle. Treenin jälkeen ei tullutkaan hyvä olo vaan pikemminki vastenmielinen. Eiköhän se jo kerro että nyt olis aika antaa vähän enemmän lepoo ku yks päivä.. Tuli kyllä oikeaan aikaan tuo mökkireissu. Pari päivää kun oli maannu alko jo mieli tekemään salille, lauantaina olisin ollu jo valmis kyykkäämään. :D Tänään kävinki vetämässä jalat ja rinnan ennen töitä. Joo, tosi outo treenijako. Mä tässä suunnittelen uutta treenisysteemiä ja katotaan mitä tästä tulee vai tulleeko mittää. Mut hei, hyvin kulki. :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti