Sivut

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Tyttöjen juttuja

Onko sinulle tullut joskus LivBox, tiedätkö mikä on LivBox? Käyppäs osoitteessa /https://www.livbox.fi/ Erinomainen tapa testata edulliseen hintaan kosmetiikan uutuuksia. LivBoxilla on kattava määrä yhteistyökumppaneita ja nyt myös Academie jonka puolesta puhuja olen. Käytän hoitolassani Academin tuotteita hoidoissa, sekä tuotemyynnissä. Itselläni myös kotona on purnukkaa jos toista käytössä. :) Lähdinkin mukaan LivBox kampanjaan ja osaltani tarjoan Academien hoidoista -10€. Eli kun tilaat boxin kotiisi saat sen mukana alennuskupongin Academien hoitolaan. Myöhemmin tulossa varmaan livboxin sivuille lista hoitoloista joista tämän alennuksen saa.


Programme Oxygenant Stimulant (happivoide) on yks parhaimmista kosteusvoiteista sarjassa. Itselläni on myös käytössä ja asiakkaat tykkää todella. Käteen otettaessa tuntuu paksuhkolta mutta kirjaimellisesti humahtaa ihon sisuksiin. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Antaa hyvän suojan saasteita vastaan ja kosteuttaa jättämättä rasvaista tunnetta iholle. Iho hengittää ja saa suorastaan happea. Teen hoitolassani yhtenä erikoiskasvohoitona Happihoitoa. Erinomainen stressaantuneelle, huonoista elintavoista kärsineelle iholle.

Facebookista https://www.facebook.com/pages/Sini-Iiris/143347709085658?ref=hl löytyy Sinin ja mun sivut. Liikkeeni löytää Kauneushoitola Iiris nimellä että Sini&Iiris. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti