Sivut

perjantai 15. helmikuuta 2013

Haloo Novalla

Olipas viikko, hui. Joku tarkka korvainen on saattanut kuulla keskiviikkona Radio Novalta minut. :D Olin kampaaja ystäväni, myöskin yhtiökumppanini Sinin kanssa tosiaan Radio Novalla ehostamassa radiogaalaa varten Konttorin Kottaraisia Saria ja Annikaa. Sini loihti hiukset ja minä taiteilin glamouria kasvoille.

Työvälineitä

Ihan mieletön päivä oli kaikenkaikkiaan. Jännitti ihan hirveeeesti, siinä joutu muutaman kerran välispiikit suorassa lähetyksessä puhelemaan. Sentään ei menny kieli aevan solmuun. :D Studioon tuli samaanaikaan Haloo Helsinki. Wau mikä neitonen tuo Elli. Ennen työhön ryhtymistä kerettiin kuuntelemaan hedän muutama kappale livenä. Ihan mahtavia olivat. :)

Haloo Helsinki

Me &  Kauniit Kottaraiset


Kun keskiviikosta päästiin oli eilen meillä liikkeellä ystäpäivän kunniaksi asiakasilta. Pitkää päivää siis. Mietin tuota ystävänpäivän merkitystä itselleni. Ei ole oikeestaan enää erikoinen päivä ollut sitten peruskoulun. Mielestäni ystävän/ läheisen päivä on jokainen päivä. Oikea ystävä muistaa muulloinkin kuin merkkipäivänä. Ja ne oikeat ystävät onkin niitä kultakimpaleita! Ystävän kanssa jaettu ilo on moninkertainen ja suru kevyempi kantaa. 


Ihanaa viikonloppua! Ibbe & Wiki



1 kommentti:

  1. Kuvassa:
    Me & Kauniit Kottaraiset
    Pitäisi olla 4 Kaunista Kottaraista

    Wihtori on ihana hauva.

    VastaaPoista