Sivut

tiistai 19. helmikuuta 2013

Liitte betre


Ihan hypotermiaan ei olla vaivuttu. Mutta onhan tuo 35 astetta jo aika huima. Hypotermiasta voidaan puhua, kun kehon lämpötila laskee alle 35 celsiusasteen. Hypotermia jaetaan kolmeen vaikeusasteeseen. Lievään (34-35 C), kohtalainen (30-34 C) ja vaikea (alle 30 C). Ollaan tuolta noustu jo aamuisin 35.6 asteeseen. Yritin ettiä tietoo alilämmöstä mutta ei sitä edes tunneta kovinkaan lääketieteessä. Hmm. Haluisin vaan tietää onko viisasta treenata alilämpöisenä. Tietääkös joku? Jos siis kärsii ihan kunnon alilämmöstä, jolloin voidaan puhua jo hypotermista niin järkikin jo sanoo ettei liikkua saa. Mutta lievä alle 36 asteen alilämpö.


Kuinka onkaan niin vaikeeta jättää nuo aamulenkit pois. Ihan pirun vaikeeta. Jotain on kuitenkin päästävä tekemään, mutta kuitenki olisi nyt aika jättää nuo tyhjänvatsan juoksut. Joten siirryin kevyempään käppäily lenkkiin n.20 min ja sen jälkeen 30min. venyttely. Kuvasta voisi päätellä että meikäläinen venyttelee hyvin ja säännöllisesti, mutta totuus on jotain muuta. :D Haha, Tuokin spagu vedetty väkisellä. ;) No eii, kyllä se menee kun hyvin lämmittelee. Mutta ihan liian vähän tulee kunnolla venyteltyä ja nyt aijon kyllä petrata. Nää aamuvenyttelyt onkin ihan huippujuttu jos vaan saisin siitä rutiinin niinkuin oli aamulenksut. Tuolla olis nurkassa myös putkirulla. Sitäkin vois käyttää, eikä kerran kahteen kuukauteen. 

Pitänee vielä liputtaa tämän Valion Viola tomaatti-vuohenjuustokeiton puolesta. On niin hyvää kun sekaan heittää raejuustoo. Kätevä jos ei jaksa ite tehä tuoreista aineista alusta loppuun. Mulle kelpaa hyvin tääkin kun tulee kuitenkin harvoin syötyä.



1 kommentti:

  1. Mun ruumiinlämpö on normaalisti 35.00 eikä mul oo hypotermiaa mul vaa syntymästä asti on ollu alhanen ruumiinlämpö

    VastaaPoista