Sivut

maanantai 28. tammikuuta 2013

Askel eteenpäin

Reippaana tyttönä matkasin isoon kaupunkiin Helsinkiin Antioksidanttiklinikalle aamutuimaan. 12 tunnin paastoomisen jäljeen en pyörtynyt verikoepenkkiin. Kysyttiin kyllä pyöryttääkö ja onko matkassa jotain evästä. Näytinköhän siltä että kohta voi nuppi pimetä. :D No ei olis kyllä ollu ihmekkään, sitä putkiloo oli sitten MONTA. Kun koehuoneesta pääsin tiskille pohtimaan maksupolitiikkaa niin siinävaiheessa pyörryin...kuvainnollisesti. Odotettavissa oli kohtuu isot hinnat, mutta että luvut olikin jossain aivan muualla mitä olin ajattellut. Oonkin miettiny tässä päivän että mitä ihmiset on valmiita maksamaan terveydestään tai lähinnä palveluista kun ei tiedä onko siitä hyötyä vai ei? Jokatapauksessa, kerran on elämä, kerran on terveys, jos on. Makso mitä makso haluan tietoa mitä tässä laitoksessa tapahtuu. Näytteet lähtee yhdysvaltoihin parempiin labroihin, tulokset kuulen vasta seuraavalla vastaanottokäynnillä ja sinnehän on aikaa. :/

Olin vkl Kaisan Hormoonitasapaino luennolla. Tykkäsin kovasti. :) Muistutteli taas mieleen tärkeitä asioita. Ihminen on kokonaisuus ja kun yksi asia on vinksallaan on aivan varma että se vaikuttaa toiseen. Luennolla aloin miettiä mitä minun pitäisi alkaa tekemään toisin että voisin paremmin. Ehdottomasti vieläkin tarkempi ruokavalio ihan jo kilpparinki takia, sekä vatsan joka onkin alkanut taas vittuilemaan todenteolla. Olen nyt herkistynyt gluteenille että myös laktoosille. Nuo kun on minimissään, tai lähes kokonaan pois ruokavaliosta olo on hyvä. Rahkaa en ole syönyt melkein puoleen vuoteen, kokeilin syödä ja melkein välittömästi järkyttävä vatsakipu. Joten pannassa pysyy. Raejuusto menee jauhelihan seassa eikä aiheuta mitään. Jätin nyt gluteenin kokonaan pois ja testaan pysyykö olo hyvänä. Lisään hyviä rasvoja, ravintorikkaampaa salaattia, juureksia, marjoja, hedelmiä. Mikä on ravintorikkaampi salaatti, ei ainakaan jäävuorisalaatti. Kallista vettä, en osta enää. Kaisalta lainaus "Jäävuorisalaatti on kuin kasvisten lada", aika hyvin sanottu. :D Se ei siis sisällä yhtään mitään hyvää, eikä se itseasiassa ole edes kovin halpaa.

Toinen asia mikä on äärimmäisen tärkeää hoitaa kuntoon lisämunuaisten että kilpparinkin kannalta on stressi. Mikäs muukaan lääkkeistä siihen auttanee kuin uni. Parhain ja halvin. Hyvin sen saralla on nykyään mennytkin. Mutta ei ilman melatoniinia. :S Noh, pääasia että saan nukuttua vaikka sitten mellien voimin. Ei tuo piikkimattokaan olis pahitteeks joka nykyään on koriste vain. Liian vähän itselle aikaa, vaiko laiskuuden puutetta. Kauheesti houkuttelis alottaa joku jooga tai meditointi jumppatsydeemi. Ne pitäis olla nimenomaan ryhmässä tapahtuva viikottainen tuokio. Ei tuu onnistuu yksin kotona. Laitetaan harkintamyssyyn. :)

Aiheista lisää tuonna tuonnempana, muuten tää kirjottelu räjähtää taas käsiin. o_O



2 kommenttia:

  1. Nykyään on aika kallista pitää itsensä terveenä.

    Meikä komppaa melatoniinejä. Loistava tuote! Nimimerkillä kohta 22 vuotta nukahtamisvaikeuksia.

    Toivottavasti saat kroppasi kuntoon!

    Jään seurailemaan sun blogia! =)

    VastaaPoista
  2. Melatoniini on ihan ok joskus käytettynä, mutta se voi vähentää kehon omaa melatoniinin tuotantoa. Tästä syystä itse selvittäisin syyn siihen, miksi tarvitsee melatoniinia nukahtaakseen. Sinä Iiris tosin olet sitä jo lähtenyt selvittelemään. HYVÄ! :)

    VastaaPoista