Sivut

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Hitokseen parempivointinen!

Pimpeli Pom! Tänään oli hyvä pv ja sain koneeni auki jotta pääsin kirjottelemaan tänne. Niin siis tää läppäri sano sopimuksensa irti ja ei enää suostunut aukeamaan. Sain sen onneksi auki (vähän hakkasi seinään) VITSI! Uuden hankkiminen olisi edessä kun töiden tekoon tätä päivittäin tarvitsen.

Minulla on hyviä uutisia. Voisin sanoa että taistelu kilpirauhasen kanssa on ohi. Kävin labrassa reilu vk takaperin ja tulokset kertoivat nyt lääkityksen olevan kohillaan. Toivon todella että ne nyt pysyy kans. :) Vuosi siihen meni muttei turhaan. Niin monen monta vuotta kärsin ja nyt, nyt oikeesti voin hyvin. Pelottaa ihan sanoa se koska aina silloin tulee yleensä takapakkia. *koputan puuta

Lääkkeiden vähennys auttoi hienosti korkeeseen sykkeeseen ja olo on nyt treeneissä ja sen jälkeen parempi. Joten päätin sitten ettei lenkkeily, sali ja varsinkaa crossfit riitä. Hehhe. :D Alotin lisäks uimisen monen vuoden tauon jälkeen. Kajaanissa kun vielä asuin tuli vähintään kerran viikossa käytyä uimassa kilsa.Nyt olen käyny kerran tai kahesti viikossa uiskentelemassa 45-60 min. Hitokseen hyvää vastapainoa varsinki crossfitille. Salillakin tulee sillontällön käytyä herättelemässä kroppaa ja Personal Hubo pitää huolen ettei unohu miten siellä treenataan. Joelin kanssa yhdessä yleensä treenataan silloin kun salille pääsen. Viimeks meinasin romahtaa totaalisesti kun yritin vääntä rintaa ja olkapäitä. Sarja painot...ne vasta onki ROMAHTANU! Mut voin väittää et yleiskunto on ainakin parempi kuin ennen.

Oon varmaan joka vkl leiponu jotain, hirvee leivonta hulluus iskeny taas. Seo vaan niin kivvaa. Onneks osa on tilauskakkuja ja muiden tekeleiden tuhoamiseen osallistuu muitakin. :)

Mango-Lime-Juustokakku

Suklaa-Kinuski-Suolapähkinä CupCakes Marenki huipulla

Kokeilin tehdä myös itte jäätelöä. En omista jäätelökonetta ja arvelutti koostumus. Kokeilin Snickers jädee ja tuli ihan pirun hyvää. Mut tosiaan koostumukseen en ole ihan tyytyväinen. Siitä tuli tosi kovaa, mut sulaessaan oli jäätelömäistä. Haluaisin siitä pehmeämpää. Vinkkejä?

Muuta ei tarvitse, Aurinko voimaa!

3 kommenttia:

  1. Heippa! Lueskelin blogiasi ja voi itse melkein samassa tilanteessa kova treenitausta dietteineen ja nyt sitten rt3 ongelma. Selvisitkö itse siitä luonnonmukaisten lääkkeiden voimin vai jouduitko ottamaan t3 lääkitystä? Kiva kuulla että oot toipunut kilpirauhashässäkästä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, Alotin ensin syömään synteettistä thyroxiinia. En saanut siitä oikein apua ja tuli sivuoireita jolloin lääkärin kanssa yhteistuumin vaihdettiin eläinperäiseen Amour thyroidiin. Arvot ei kuitenkaan meinannu alkaa tälläkään nousta joten otin lisäksi synteettistä thyroxiinia. Nyt on arvot kohdillaan ja syön siis kumpaakin lääkettä. Amourissahan on T3sta jonkin verran, mutta en syö sitä pelkästään. Mulla on ollu ongelmia enemmänkin T4sen kanssa. Tsemppiä ihan hirmuisesti! Anna kropalle aikaa palautua ja muista että lääkkeiden kanssa pitää olla kärsiv'llinen. Mulla meni vuosi että sain kilpparin balanssiin. Mutta ei tämänhetkinen tila tarkoita sitä että se siinä pysyy. Välillä on huonoja päiviä ja tuntuu että kaikki on taas elimistössä mullinmallin. Mutta niitä' huonoja päiviä on varmasti kaikilla joten pitää ottaa rauhallisesti.

      Poista