Sivut

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Maksanpuhdistusta

Uuh ja ai. Kylläpä tuo uus treenisysteemi on ottanu onkeen. Paikat oon ainaki saanu kipeeks jos ei muuta. Vähän tuottaa ongelmia et kerkee palautua seuraavaan treeniin. Eilen meinas käydä hassusti. Olin lämmitelly kunnolla, tehny venyttelyt ja alla oli 5 sarjaa kyykkyä. Siinä sitten viimesessä mavesarjassa venähti toinen takareisi. Se treeni oli sit melkeen siinä. Onneks tais jäädä siihen kun tuntuu enää enemmänki terveeltä lihaskivulta. Marraskuussa loppuu salikortti ja sopivasti olis CrosFitt Keravalla On-Ramp lokakuun lopussa. Tässä taitaa kuulkaas nyt käydä niin et vaihdan fittiin. :P

Musta on tullu ihan mahoton teejuoppo. Syksy= kynttilät ja tee. :) Oli pakko käydä ostaa kunnon teekupponen. Ei lopu juoma heti kesken, siihen näyttää menevän 0.7 litraa juomaa. :D Indiskasta löytää jos sellasia halajaa.


Tilasin iHerbistä maksanpuhdistajaa. Vaikka käytän päivittäin spirulinaa tai chorellaa, niin ajattelin kokeilla josko tuosta olisi apua parantamaan kilpparilääkkeiden vaikutusta.


Maksahan puhdistaa kaiken mitä elimistöön tulee sisältä että ulkoa. Eipä tule mieleenkään kuinka koville se joutuu vaikken myrkytä sitä alkoholilla ja ruokakin on pääosin puhdasta kun sen itse tekee. Mutta eipä sitä siltikään voi välttyä kaikelta. Jos kiinnostaa enemmän lukea maksan toiminnasta niin suosittelen lukemaan Jaakkolan Kaisan hormoonitasapaino kirjasta terve vatsa ja tehokas maksa osion. :) Tässä ote sieltä, jossa kerrottu miten maksan toiminnan heikkeneminen vaikuttaa:

*Rasvojen imeytyminen heikkenee
*Rasvaliukoisten hormonien (kuten estrogeeni ja kortisoli) vaikutus voimistuu kun niitä ei saada
  poistettua tehokkaasti
*Ravintoaineiden aineenvaihdunta heikkenee
*Lääkkeiden vaikutusaika pitenee
*Vierasaineet jäävät elimistöön ja varastoituvat pääosin rasvakudokseen
*Energiatuotanto heikkenee
*Hapetusstressi kasvaa
*Verenvuototaipumusta voi esiintyä kun hyytymistekijöitä ei tuoteta riittävästi

Arvatkaa mitä. Lähen Riikaan ens maanantaina. Riva Riva ja rillumarei. :) Rillutella ei kerkee kovin kauaa kun tulo on pois jo keskiviikkona. :D Mut jos joku tietää jotain missä siellä kannattaa käydä niin nyt vinkkiä tulemaan. :)



1 kommentti: