Sivut

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Hitokseen parempivointinen!

Pimpeli Pom! Tänään oli hyvä pv ja sain koneeni auki jotta pääsin kirjottelemaan tänne. Niin siis tää läppäri sano sopimuksensa irti ja ei enää suostunut aukeamaan. Sain sen onneksi auki (vähän hakkasi seinään) VITSI! Uuden hankkiminen olisi edessä kun töiden tekoon tätä päivittäin tarvitsen.

Minulla on hyviä uutisia. Voisin sanoa että taistelu kilpirauhasen kanssa on ohi. Kävin labrassa reilu vk takaperin ja tulokset kertoivat nyt lääkityksen olevan kohillaan. Toivon todella että ne nyt pysyy kans. :) Vuosi siihen meni muttei turhaan. Niin monen monta vuotta kärsin ja nyt, nyt oikeesti voin hyvin. Pelottaa ihan sanoa se koska aina silloin tulee yleensä takapakkia. *koputan puuta

Lääkkeiden vähennys auttoi hienosti korkeeseen sykkeeseen ja olo on nyt treeneissä ja sen jälkeen parempi. Joten päätin sitten ettei lenkkeily, sali ja varsinkaa crossfit riitä. Hehhe. :D Alotin lisäks uimisen monen vuoden tauon jälkeen. Kajaanissa kun vielä asuin tuli vähintään kerran viikossa käytyä uimassa kilsa.Nyt olen käyny kerran tai kahesti viikossa uiskentelemassa 45-60 min. Hitokseen hyvää vastapainoa varsinki crossfitille. Salillakin tulee sillontällön käytyä herättelemässä kroppaa ja Personal Hubo pitää huolen ettei unohu miten siellä treenataan. Joelin kanssa yhdessä yleensä treenataan silloin kun salille pääsen. Viimeks meinasin romahtaa totaalisesti kun yritin vääntä rintaa ja olkapäitä. Sarja painot...ne vasta onki ROMAHTANU! Mut voin väittää et yleiskunto on ainakin parempi kuin ennen.

Oon varmaan joka vkl leiponu jotain, hirvee leivonta hulluus iskeny taas. Seo vaan niin kivvaa. Onneks osa on tilauskakkuja ja muiden tekeleiden tuhoamiseen osallistuu muitakin. :)

Mango-Lime-Juustokakku

Suklaa-Kinuski-Suolapähkinä CupCakes Marenki huipulla

Kokeilin tehdä myös itte jäätelöä. En omista jäätelökonetta ja arvelutti koostumus. Kokeilin Snickers jädee ja tuli ihan pirun hyvää. Mut tosiaan koostumukseen en ole ihan tyytyväinen. Siitä tuli tosi kovaa, mut sulaessaan oli jäätelömäistä. Haluaisin siitä pehmeämpää. Vinkkejä?

Muuta ei tarvitse, Aurinko voimaa!

maanantai 13. tammikuuta 2014

iHerbiin alekoodi

Tilasin iHerbistä viime viikolla Natrollin, Calsium D-Glucaraattia. Onko kellekkään tuttu, hyötyjä? Sais tulla jo purnukat, haluun päästä testaamaan. Olen kuullut hyvää tästä ja iHerbin sivuillakin näyttää porukka kirjottavan siihen malliin et on auttanu. Jänskään et jäävätkö tulliin, paketin hinta oli rajoilla kun tilasin muutakin. Nää taput siis pitäisi tasapainottaa hormoonitoimintaa ja lieventää PMS oireita. Auttaa poistamaan kehosta huonoa estrogeenia. Tässä teille koodi KIV754 jolla saatte alennusta iHerbin tilauksesta. Käy uusille asiakkaille!

Kerroin valmentajalle mun sykkeistä ja treenin jälkeisestä voinnista. Kehotti pitämään sykemittaria treeneissä että voidaan seurata sykkeitä ja sen mukaan varsinkin metconeissa himmata tahtia jos alkaa sykkeet keulimaan. Metconit on siis aerobinen harjoitus. Eilen heiteltiin voimapalloo seinälle ja tempo nopeutu loppua kohden kun toistomäärät isoni. 12sta kierroksen jälkeen, siihen mennessä oli tullu 70 toistoo oli syke 198. :D Sit oli pakko vetää kierros poikki. Ennen treeniä valmentaja ehdotti että tekisin jokatoisen kierroksen. Mun perkele asenne ei oikein hyväksyny sitä ehdotelmaa joten tein ominpäin siihen saakka ku päätin tuon 198 sykkeen olevan breikin paikka. Treenit mun pitäisi vetää sen takia vähän kevyemmin ettei syke pomppisi vielä 6 tunnin päästä treeneistä kauheella tahilla.

Tällä viikolla labraan niin kohta ollaan taas viisaampia. :)



keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Vuoden eka!

Mulla on sellanen kutina et tästä 2014 vuodesta tulee erinomainen. :) Muutamia tavotteita vuodelle asetin, mutta lupaukset olkoon muille. Mullahan ei ole mitään paheita niin ei tarvii lupailla pidättäytyä niistä. Hehhe. :D Oon mä aikamoinen herkkuperse. Joten pakkohan se lauantain "karkki"päivä on pitää. Ainaki siihen saakka jos mielii kesäkuntoa metsästämään loppu keväästä. :) Aenii, pakko kertoa että kävin kattomassa uuden vuoden aattona Apollossa Sami Hedbergin keikkaa. Iiiihan sairaan hyvä. Se mies, se on vaan niin naurettava tapaus. Sillä hyvällä tavalla! ;D Suosittelen, melkein pakotan menemään kattomaan livenä jos tykkää stand upista.

Täällä on nyt mietintämyssy tiukasti päässä. Viimeks kerroin kilpparista joka nyt käy liikatoiminnalla ja sekös on nyt alkanut vaivaamaan. En ainakaan muuta selitystä löydä näille oireille. Leposyke on aivan liian korkee, aamulla syke on korkee, saatikka treenin aikana. Noi crossfitt treenit on todella sykkeitä nostattavia treenejä ja olen alkanu saamaan treeneissä hengenahdistuksia. En tiedä nouseeko syke niin korkeelle etten saa vedettyä happee kunnolla. Mutta treenin jälkeinen olo on aika kauhea, päähän sattuu, oksettaa, välillä tuntuu että näkö lähtee ja korkea syke kestää monta tuntia treenin jälkeen. Ja kysymys kuuluukin, pitäisköhän nyt tuo crossfit jättää pois kuvioista. Olen yrittäny ettiä tietoo siitä onko vaarallista treenata kovaa jos on liikatoimintaa kilpirauhasessa. Mun järki sanoo että on, onhan liikatoiminta jo itsessään sydämelle rasittava. Haluaisin vaan faktaa pöydälle niin päätös lopettamisesta olis helpompi. Kun en millään haluasi lopettaa kun innoissani siitä olen ollut enkä kauaa ole vielä kerenny käymään. Vaikka viimeaikoina mua enemmänkin pelottaa mennä treeneihin kuin innostaisi, pelkään niitä hengenahdistuksia. :( Maanantaina oli treeneissä niin ihana Angie. Helvettiä se oli! :D


Eli valmentaja nosti pakasta kortin ja jokaisella kortilla oli oma liike ja kortti kertoi toistojen määrän. Kuulostaa kivalle ja helpolle. Eipä ollu enää kun Jokeri pamahti pakasta ja tuli suorittaa 50 burbeeta. YÖK! Kerkeshän ne kaikki jokerit tulla. Angie kesti 45 minsaa tietenkin ilman taukoja. 6 tunnin päästä treenistä syke nousi vieläkin päälle 100 kun vähänkin liikku (lue sohvalta ylös). Mut ei tää elämä tähän kaadu jos nyt joutuu crossfittailut keskeyttämään. Otetaas hetki rauhallisesti. :) 

Yhden lupauksen ehkä voisin tehdä. Jos vaikka pyrkisin pävittämämään tätä blogia enemmän. Jos ei onnistu niin sit on järkevämpi laittaa pillit pussiin ja lopettaa tää. 

-NeitiX ;)